Search

Villkor kostnadsfri fotografering

Villkor uppdaterad 8/2 2020
Fotografering
Ca 5 minuter per barn. Syskonbild ingår vid bokning av mist två individuella tider. Syskonbild på mer än 4 barn är endast möjlig efter enskild bedömning av fotograf. Maximalt 4 bilder per 5 min fototid redigeras och publiceras i ett lösenordsskyddat webalbum. Antal bilder kan således variera. Förändring på bilder i det redan publicerade albumet genomförs ej på grund av administrativa merkostnader. Är förändringen viktig samt bedöms möjlig går det att få den genomförd mot en konstnad, kostnaden varierar beroende på vad som önskas justeras och faktureras separat.

Bildvisning/Beställning
En lösenordsskyddat webshop för bildvisning och beställning blir i normalfall tillgängligt hos www.skolfotoweb.se senast 5 arbetsdagar efter fototillfället. 

 Inloggningsuppgifter aviseras genom SMS. Syskon publiceras i samma album. Det står er fritt att dela inloggningsuppgifterna med släkt och vänner så de kan göra sina egna beställningar. Era bilder finns tillgängliga i ert album hos Skolfotoweb i ett år. Efterbeställningar kan efter detta ske direkt från fotografen, då endast via de kontaktuppgifter ni angett vid tidsbokningen. 

 Format som ej finns i webshoppen är tillgängliga enligt ordinarie prislistor till allmänna villkor på www.fotografmariepedersen.se och beställes då direkt hos fotografen. Dessa levereras endast via de uppgifter ni angett vid tidsbokningen.  

Betalning
Er beställning betalas via Klarna och ni har därigenom tillgång till flera olika betalningsalternativ. 

Leveranstid
4-8 arbetsdagar. Digitala bilder 1 arbetsdag.

Frakt
Fraktavgift baseras på din beställnings vikt. Din aktuella frakt framgår i kassan på beställningssidan. 

Kundtjänst
För order- och leveransfrågor kontaktar ni Skolfotowebs kundtjänst direkt på:
info@skolfotoweb.se eller på 010-810 47 40 
Upphovsrätt
Bilderna är avsedda endast för privat bruk. Vidareförsäljning, vidarepublicering, manipulering eller deltagande i tävlingar är ej tillåtet utan fotografens tillstånd. Det är tillåtet att använda de köpta bilderna på sociala medier, egen hemsida, blogg eller dylikt under förutsättningen att fotografens namn samt länk till fotografen finns med. Det är även tillåtet att publicera bilderna i tryckt media på familjesidor eller motsvarande under förutsättningen att fotografens namn framgår.

Ångerrätt/Reklamation
Ingen ångerrätt är tillämplig när bildbeställning är lagd då bilder har en tydlig personlig prägel. Vid eventuell reklamation tillämpas konsumentköplagen. 

Personuppgiftslagen/GDPR
Genom att anlita mig godkänner du som kund att jag får hantera och lagra angivna personuppgifter inom ramen för uppdraget. Personuppgifter innebär i detta fall uppgifter som behövs för att kunna svara på mail/formulärförfrågningar samt hantera betalning och beställning. Kund har rättigheten att på begäran få ta del av de personuppgifter som finns lagrade hos mig samt få dessa raderade. 

 Tredje part som kan komma att nyttjas av mig är Boka.se för bokning, Skolfotoweb för bildvisning och beställning, Klarna för betalning, Lindkvists fotolab för bildframställning, samt Visma för bokföring, era uppgifter kan komma att hanteras även av dessa företag. 

 Kund har rättigheten att på begäran få ta del av de personuppgifter som finns lagrade hos mig samt få dessa raderade. 

 Jag publicerar aldrig era bilder utan att först ha inhämtat samtycke för detta.  Fotograf Marie Pedersen 
Blockstensgatan 9
 603 86 Norrköping 

kontakt@fotografmariepedersen.se | Godkänd för F-skatt | Org.nr: 821215-1602