Villkor kostnadsfri fotografering

Villkor kostnadsfri fotografering


Fotografering

Ca 5 minuter per barn. Syskonbild ingår vid bokning av två individuella tider. Syskonbild på mer än 4 barn är ej möjligt inom min kostnadsfria fotografering. Upp till 4 bilder per 5 min fototid redigeras och publiceras i ett lösenordsskyddat webalbum. Förändring på bilder i det redan publicerade albumet genomförs ej på grund av administrativa merkostnader. Är förändringen viktig samt bedöms möjlig går det att få den genomförd mot en konstnad, kostnaden varierar beroende på vad som önskas justeras och faktureras separat.


Bildvisning/Beställning

En lösenordsskyddat webshop för bildvisning och beställning blir i normalfall tillgängligt hos www.skolfotoweb.se senast 5 arbetsdagar efter fototillfället.


Inloggningsuppgifter aviseras genom SMS. Syskon publiceras i samma album. Det står er fritt att dela inloggningsuppgifterna med släkt och vänner så de kan göra sina egna beställningar. Era bilder finns tillgängliga i ert album hos Skolfotoweb i ett år. Efterbeställningar kan efter detta ske direkt från fotografen, då endast via de kontaktuppgifter ni angett på fotograferingstalongen alt. vid tidsbokningen direkt hos fotograf.


Format som ej finns i webshoppen är tillgängliga enligt ordinarie prislistor till allmänna villkor på www.fotografmariepedersen.se och beställes då direkt hos fotografen. Dessa levereras endast via de uppgifter ni angett på fotograferingstalongen alt. vid tidsbokningen direkt hos fotograf.


Betalning

Er beställning betalas via Klarna och ni har därigenom tillgång till flera olika betalningsalternativ.


Leveranstid

4-8 arbetsdagar.

 

Frakt

Fraktavgift baseras på din beställnings vikt. Din aktuella frakt framgår i kassan på beställningssidan.


Kundtjänst

För order- och leveransfrågor kontaktar ni min bildleverantör Skolfotoweb direkt på: info@skolfotoweb.se eller på 010-810 47 40

 

Upphovsrätt

Bilderna är avsedda endast för privat bruk. Vidareförsäljning, vidarepublicering, manipulering eller deltagande i tävlingar är ej tillåtet utan fotografens tillstånd. Det är tillåtet att använda bilderna på sociala medier, egen hemsida, blogg eller dylikt under förutsättningen att fotografens namn samt länk till fotografen finns med. Det är även tillåtet att publicera bilderna i tryckt media på familjesidor eller motsvarande under förutsättningen att fotografens namn framgår.

 

Ångerrätt/Reklamation

Ingen ångerrätt är tillämplig när bildbeställning är lagd då bilder har en tydlig personlig prägel. Vid eventuell reklamation tillämpas konsumentköplagen.


Personuppgiftslagen GDPR

Genom att anlita mig godkänner du som kund att jag får hantera och lagra angivna personuppgifter inom ramen för uppdraget. Personuppgifter innebär i detta fall uppgifter som behövs för att kunna svara på mail/formulärförfrågningar samt hantera betalning och beställning. Kund har rättigheten att på begäran få ta del av de personuppgifter som finns lagrade hos mig samt få dessa raderade.


Tredje part som kan komma att nyttjas av mig är Boka.se för bokning, Skolfotoweb för bildvisning och beställning, Klarna för betalning, Lindkvists fotolab för bildframställning, samt Visma för bokföring, era uppgifter kan komma att hanteras även av dessa företag.


Kund har rättigheten att på begäran få ta del av de personuppgifter som finns lagrade hos mig samt få dessa raderade.


Jag publicerar aldrig era bilder utan att först ha inhämtat samtycke för detta.


Fotograf Marie Pedersen

Blockstensgatan 9

603 86 Norrköping

www.fotografmariepedersen.se | kontakt@fotografmariepedersen.se | Godkänd för F-skatt| Org.nr: 821215-1602


Uppdaterad 9/6 2019 

Copyright © Marie Pedersen All Rights Reserved